Nieuws

Vrijdag 27 november 2015: Hologram "Planets" bij Robbert Dijkgraaf.

Op deze vrijdag gaf professor dr. Robbert Dijkgraaf, directeur van het Institute of Advanced Studies in Princeton USA, voor DWDD university een college op televisie over zwarte gaten. Het programma op de nationale televisie dat werd geproduceerd door de VARA trok 1,2 miljoen kijkers!
Om de holografische theorie, die gebruikt wordt om de schil van een zwart gat te verklaren, te illustreren gebruikt Robbert Dijkgraaf een hologram van Dutch Holographic Laboratory bv.
Deze holografische theorie is de nieuwste manier om het verschijnsel van de zwarte gaten wetenschappelijk te beschrijven. Het college eindigt daarom met de presentatie van ons hologram "Planets".
Het hologram "Planets" behoort samen met de hologrammen "Kupu", "Piano", "Flashtunnel" en "Molecule" tot een serie van vijf.
Deze vijf hologrammen waren in 1992 wereldwijd de allereerste computergegenereerde hologrammen die beschikbaar kwamen voor het publiek. Het hologram "Planets" van Dutch Holographic Laboratory kan nog steeds worden aangeschaft via onze webshop.

robbert dijkgraaf
robbert dijkgraaf
dwdd zwarte gaten
dwdd zwarte gaten
planets
planets© Dutch Holographic Laboratory B.V.